A VIOLEWORKS 88VF egy kis akkus láncfűrész az egyik kezében
Bolygó kedvezmények

Jobb érték: A Violeworks 88VF egy 4 hüvelykes akkus láncfűrész, teszteltük, és mindenre képes

Hozzászólások (5)
 1. Luboš Kobes azt írja:

  Többszöri vágás után megkülönböztették a lánckerék és a lánchajtótengely kapcsolatát, csak átfedéssel préselik. Hegesztővel, esztergagéppel "javított", egyébként bedobás. Az egyik akkumulátor néhány használat után, egy cella nullára töltése után megmaradt, a maradék kb. 5.5 V-ra túl van töltve, veszélyes. A cikkek nincsenek kiegyensúlyozottak! Még mindig Makitával nem kompatibilis akkumulátorral vásároltam, probléma a csere. Nagyon finoman kell vágni, különben a feszültségcsökkenés védelem leválasztja az akkumulátort. A fűrész nagyon praktikus, de…

 2. B. Štěpánek azt írja:

  Kidobott pénz, 15 perc után. működés közben a fűrész leállt, és az akkumulátort nem lehet újratölteni. Teljesen mindegy, hogy egy vagy öt órát töltök. Ez egy bolt.

 3. Petr Prokeš azt írja:

  futottam is. Nakita fűrésszel kb ujjnyi gallyakat vágtam és 7 vágás után füstölni kezdett a motor és vége lett a vágásnak és 1790 CZK-ba került. Panaszra küldtem a fűrészt, azt írták, hogy túlterhelt és nem vették tudomásul, ezt mondta az Ogroup osztály egyik barátja, szóval bíróságra viszem, így rabolnak ki. Soha többet nem veszek akciósan semmit.A hiba a terméken volt.

 4. Ivo azt írja:

  Szia. Én is csatlakozom.. sikovna a fűrész, de fél év után lemerült mindkét akku.. esetleg 5x töltve. Nem tudja hol találjon tartalék akkumulátort? A Makita drága..

 5. Giorgio azt írja:

  credevo durassero quanto declarato 15-25 perc dopo tagli di ramoscelli 3 cm lavorato 10 perc compreso pause inoltre una batteria arrivata guasta sto litigando per sostituzione batterie vi faro' sapere come va a finire

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

DealPlanet