A VIOLEWORKS 88VF egy kis akkus láncfűrész az egyik kezében
Olcsó kütyük

A Violeworks 88VF egy 4 hüvelykes akkus láncfűrész, teszteltük, és mindenre képes

előfizet
Rámutat
vendég

7 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Luboš Kobes

Többszöri vágás után a fogaskerék és a lánc hajtótengely kapcsolata kinyomódott, csak átfedéssel préselik. Hegesztőgéppel és esztergagéppel "rögzítve", különben ki kell dobni. Az egyik akku néhány használat után lemerült, töltés után egy cella nullára ment, a többit kb.5.5V-ra túltöltötték, veszélyes. A cikkek nincsenek kiegyensúlyozottak! Makitával nem kompatibilis akkumulátorral vásároltam, probléma a csere keresése. Nagyon finoman kell vágni, különben a feszültségcsökkenés védelem leválasztja az akkumulátort. Pilka nagyon ügyes, de…

B. Štěpánek

Kidobott pénz, 15 perc után. működés közben a fűrész leállt, és az akkumulátort nem lehet újratölteni. Teljesen mindegy, hogy egy vagy öt órát töltök. Ez egy bolt.

Petr Prokeš

futottam is. Nakita fűrésszel kb ujjnyi gallyakat vágtam és 7 vágás után füstölni kezdett a motor és vége lett a vágásnak és 1790 CZK-ba került. Panaszra küldtem a fűrészt, azt írták, hogy túlterhelt és nem vették tudomásul, ezt mondta az Ogroup osztály egyik barátja, szóval bíróságra viszem, így rabolnak ki. Soha többet nem veszek akciósan semmit.A hiba a terméken volt.

Ivo

Szia. Én is csatlakozom.. sikovna a fűrész, de fél év után lemerült mindkét akku.. esetleg 5x töltve. Nem tudja hol találjon tartalék akkumulátort? A Makita drága..

Giorgio

credevo durassero quanto declarato 15-25 perc dopo tagli di ramoscelli 3 cm lavorato 10 perc compreso pause inoltre una batteria arrivata guasta sto litigando per sostituzione batterie vi faro' sapere come va a finire

Torung

Obszerny opis és nulla információ az akkumulátor feszültség értékéről. Minden elérhető akkumulátorleírásban az akkumulátor feszültségét titok fedi, az akkumulátorra helyezett leírásokban pedig semmi sem jelenik meg azon kívül, hogy MINDEN AKKUMULÁTOR alapparamétere. Valószínűleg a különféle okos leírások szerzőinek nincs tudomása róla. VF – volt farad nawet elektrykowi niewiele powie a przeliczanie nie jest prosto !!!

Jozsi

Lehet-e rezervák accumulatur rendelni eżyz a sałwhez?
ágynemű kell + 2 db. akkumulátor.