Blackview Tab 15 vékony Android táblagép FullHD streameléssel [KUPONOK]
Bolygó kedvezmények

Már az EU raktárban! Az ultravékony Blackview Tab 15 táblagép 10,5 hüvelykes FHD+ kijelzővel, Widevine L1-el és nagy, 8280 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

Hozzászólások (2)
  1. kimerül azt írja:

    Kiábrándító, nem meglepő, alap táblagép. A paraméterek papíron jól néznek ki, de az internetezéshez nem annyira. Számomra kiábrándító 8 GB jól néz ki, de a teljesítmény nem sok. A hangszórók gyengék, a mikrofon sem játszik le sok zenét. Olyan, mint egy 100 eurós mobiltelefon, működik, de nagyjából ennyi. Lassú a képernyő forgása, a Facebook óriási szélességben, kicsinyíteni nem lehet, csak magasságban nézhető. Pénzkidobás számomra. Jobb, ha többet fizetsz, és vásárolsz valami jobbat.

    1. Frederik azt írja:

      Egy ilyen áron lévő tablettől nem lehet jó hangszórókat várni. A jó hangzás érdekében külön vezeték nélküli hangszórót vásárolhatunk, sok ilyen van a kínálatban. A Facebook természetesen nagy szélességű, mert a tablet nagy képernyővel rendelkezik, az alkalmazás tartalma a teljes képernyőhöz alkalmazkodik. Ez egy táblagép az igénytelen felhasználók számára, webböngészésre vagy videók nézésére.

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

DealPlanet