Blackview Tab 15 vékony Android táblagép FullHD streameléssel [KUPONOK]
Bolygó kedvezmények

Az eddigi legjobb ár: Az ultravékony Blackview Tab 15 táblagép 10,5 hüvelykes FHD+ kijelzővel, Widevine L1-el, nagy, 8280 mAh-s akkumulátorral rendelkezik

előfizet
Rámutat
vendég

2 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
kimerül

Kiábrándító, nem meglepő, alap táblagép. A paraméterek papíron jól néznek ki, de az internetezéshez nem annyira. Számomra kiábrándító 8 GB jól néz ki, de a teljesítmény nem sok. A hangszórók gyengék, a mikrofon sem játszik le sok zenét. Olyan, mint egy 100 eurós mobiltelefon, működik, de nagyjából ennyi. Lassú a képernyő forgása, a Facebook óriási szélességben, kicsinyíteni nem lehet, csak magasságban nézhető. Pénzkidobás számomra. Jobb, ha többet fizetsz, és vásárolsz valami jobbat.

Frederik

Egy ilyen áron lévő tablettől nem lehet jó hangszórókat várni. A jó hangzás érdekében külön vezeték nélküli hangszórót vásárolhatunk, sok ilyen van a kínálatban. A Facebook természetesen nagy szélességű, mert a tablet nagy képernyővel rendelkezik, az alkalmazás tartalma a teljes képernyőhöz alkalmazkodik. Ez egy táblagép az igénytelen felhasználók számára, webböngészésre vagy videók nézésére.