TicWatch Pro 3 GPS az EU raktárában: Snapdragon Wear 4100 és Wear OS
Bolygó kedvezmények

A TicWatch Pro 3 GPS dupla kijelzővel, fejlett Wear OS rendszerrel és Snapdragon Wear 4100-zal rendelkezik.

előfizet
Rámutat
vendég

6 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Karel

a kód nem működik

Frederik

11.11-től voltak akciós kuponok. Frissítettük az árakat, javasoljuk, hogy várjanak november 25.11-ig, Black Friday lesz.

Imro

Kidobott pénz. Egy nem perspektivikus antik számára. Régi wearOS. Nincs frissítési lehetőség. Tickwatch felülről... köhög.

peterpan88

akkor mit ajánlasz ebben az árkategóriában amiben van NFC fizetés és GPS is, van ennél jobb? Csak a Xiaomi okosóra S1 active jut eszembe.. picit 100 felett vannak, de nem tudom, hogy jobb választás-e +- ehhez hasonló

peterpan88

A termék jelenleg nem elérhető, ezért itt nem létező akciókat ad meg.

Frederik

A kupon/kedvezmény hozzáadásának dátumát is feltüntetjük az ár rovatokban. A cikk megjelenési dátumát is láthatja. Megjelenéskor aktuális volt, nem létező eseményeket biztosan nem közölnénk. Csak gondolkozz egy kicsit. Az AliExpress kuponjai folyamatosan változnak, ill egyes akciók csak néhány napig érvényesek. Nincs időnk minden cikket frissíteni, így ha felkeltette érdeklődését a termék, csak írjon és megnézzük az aktuális kedvezményt / árat. Elfogytak a mobvoi boltban, de úgy tűnik, már nem árulják őket, mivel új Pro 5 modelljük van.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

DealPlanet