[ÁTTEKINTÉS] Az Imilab EC3 forgó kamera, kiváló képminőséggel
Vélemények

[ÁTTEKINTÉS] Az Imilab EC3 egy forgatható kamera, WiFi támogatással és kiváló képminőséggel

előfizet
Rámutat
vendég

5 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Tomike

egészség - tehát a felbontás nem 2K, ahogy azt a gyártó állítja - megegyezik-e az EC2-vel?

Egyébként nagyszerű áttekintés

Szerkesztőség

Helló, még az EC2-nek sincs 2K-ja. Mindkettő FullHD kamera. Van egy áttekintésünk az EC2-ről is https://xiaomiplanet.sk/recenzia-imilab-ec2/

Karel Heč

Hello barátok,
Megjegyzem, hogy a kamera jó és megfelel az igényeimnek. Azt viszont, hogy akár MicroSD-re, akár felhőre rögzít, sehol nem esik szó, ezért "bagaszkodom" a kérdéssel. A kártyáról készült felvételek hibátlanul megtekinthetők Xiaomi Home-on keresztül, ezzel nincs gond, de nem tudom, hogy válasszam ki a felhőbe vagy a kártyára történő felvételt. Nem találtam ezt a lehetőséget. Mindenesetre köszönöm a válaszokat és az időt.
Karel Brno

miso

Kérlek, adj tanácsot. A leírásban ez a kamera 7 napos felvételt tartalmaz ciklusban .. ez azt jelenti, hogy ez a kamera 7 napos visszamenőleges rögzítéssel 7 napig megtekinthető (a nap 24 órájában rögzítve). Ha igen, kérem, hol tudom beállítani vagy megtalálni? Természetesen van egy 64 GB -os kártya az átjáróban.

márka

Cześć. Okazo začanzam ze aparat jest dobry i społany wymaganya. Az egyetlen hátrány az értesítések és az emberek elválasztása a normál forgalomtól a kamera előtt. Zaznaczeni obszaru monitorowania w wersji PL też error jest niedostępne?