A realme 4K Smart Google TV Stick támogatja a 4K-t, és jó áron van
Bolygó kedvezmények

Realme 4K Smart Google TV Stick 45 euró alatti áron: Google TV operációs rendszerrel, Chromecasttal és hangvezérléssel rendelkezik

előfizet
Rámutat
vendég

15 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Lükő

Köszi a tippet, megrendeltem, csak annyit kell kiemelni, hogy nem Dolby Atmos vagy Vision, különben megdicsérem magam az értékelésekért.

MareM

Valaki megismétli a több éves Fire TV stick 4K-t azzal a különbséggel, hogy még messze van az Amazon minőségétől, amely már támogatja a legújabb formátumokat, legyen szó képről vagy hangról. Xiaominak is volt próbálkozása, de nekem rettenetesen szánalmas volt.

Luke

mi nem támogatja az Android TV-t és az Amazon Fire Stick-et igen?

Milánó

Sehol nem tudtam meg, hogy az Android TV Realme melyik verziója van. Kérem, nézze meg, és tudassa velem. Köszönöm

Frederik

Ezen a tévén nem Android TV van, hanem Google TV.

miso

Ha van vele valós tapasztalatod, fontolóra veszem egy régebbi tévéhez való vásárlást. A válaszidő rendben van? Mert láttam másokat is, akiknek több RAM-juk van. Dik

Marian

És mikor lesz a felülvizsgálat? A Realme és a XIAOMI között gondolkodom 🙂

Frederik

Vélemények hamarosan.

Tomas

Egy hónap után leállt, és az eladó azt állítja, hogy lejárt a szavatossága, ezért ne számítson semmilyen garanciára, amelyet a

kimerül

Hekka, valószínűleg valami csalók.. csak egy fizetési visszaigazolást kaptam a PayPal-tól... nincs visszaigazolás a rendelésről!!! 30.11-án rendeltem.

Frederik

Üdvözlet. Biztosan nem csalók. Megrendelését a fiókjában tekintheti meg. Ez a TV stick egy kínai raktárban van, így 2-4 hetet kell várni a szállításra.

kimerül

így végre megérkezett... több sürgősségi után elküldték... most újabb NAGY PROBLÉMÁM van!
FOLYAMATOSAN ÚJRAINDÍTÁS… NEM TUDOK VELE SEMMIT CSINÁLNI, MIVEL AZ INDÍTÁSTÓL NÉHÁNY MÁSODPERC UTÁN TELJESEN ÚJRA INDUL… még vissza sem tudom állítani! Tud valaki tanácsot adni mit lehet vele csinálni??? Cinsky srot!!!!

Michael

valószínűleg gyenge a forrásod, legalább 1A-nek kell lennie