A OnePlus 12 hivatalos EU-verziója 256 kuponnal € olcsóbb!
Okostelefonok

OnePlus 12 globális ROM 16 GB + 1 TB verzió 75-tel € csapda! Megalkuvást nem ismerő zászlóshajó brutális Hasselblad kamerával

előfizet
Rámutat
vendég

27 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Milánó

A papírparaméterek híresek

Milánó

Meddig lesz érvényes a kupon?

Frederik

A kereskedési Shenzenben nincs kupon, ugyanazokat az árakat tartják, csak néhány hónap múlva kedvezmény.

Adrian

Lesz szlovák is?
Hogyan zajlik egy esetleges panasz?

Frederik

Igen az lesz. A panaszokat közvetlenül az eladóval kezeljük e-mailben.

admin

...már megrendeltem a legmagasabb verzióban, alig várom 👌

Skybell

Te is kaptál valamit? Március 26.3-a óta várok. és eddig egyáltalán nem küldtek. Le kell mondanom… nincs válasz.

Boris

szeretnénk megvenni, de sajnos nem működik az oldal

ezt

Azt szeretném kérdezni, hogy melyik szállítást válasszam a gshopperen keresztül, hogy vámmentesen megérkezzen? Tehát ha egyáltalán lehetséges? köszönöm

Frederik

Választhat Ingyenes kiszállítást is, ez nem jár további költségekkel.

Jaroslav

Csalódott vagyok a Gshopperben, az árak rendben vannak, de a szállítási idő végtelen.Egy hete rendeltem és folyamatosan tologatják a szállítási dátumot.

Festő

Tudunk idézni? ..a termék oldalán pirossal van írva: Ez a telefon egy CN OTA verziójú telefon. Szétszedjük a telefont az OxygenOS szoftverrel frissített végrehajtásához és a zárolás feloldásához. Támogatja a Google Playt, többnyelvű, band20-at.

A szoftver újratöltése, feloldása és újrazárása miatt ez 3-5 napot vesz igénybe.
Ezt követően a kínai raktár szétválogatja az erősebb csomagolás érdekében, ami 1-2 munkanapot vesz igénybe.
Ezért a rendelés leadása után általában 4-7 munkanapot kell várnia a telefon kiszállítására. Kérjük, vegye figyelembe.

Marian

A 24AN80-as kedvezménykód nálam már nem működik

Frederik

Sajnos elfogytak, holnap 8:00 után kell próbálkozni, de láthatóan már nem lesznek.

Frederik

A 80 dolláros AECP80-at kell használni

Marian

Sziasztok Megrendeltem 21.3. és még mindig nem is küldték el. Írok nekik AliExpress-en keresztül és folyamatosan nyugtatnak, hogy elküldik nekem és még mindig semmi... kérem adjon tanácsot, hogy várjak vagy töröljem a rendelést. Köszönöm a válaszát

Frederik

Javasoljuk a várakozást, a születésnapi kiárusítások során nagy volt a rendelés.

Marian

Rendben, megvárom, köszönöm

Skybell

Megkaptad vagy lemondtad? Hasonló problémám van.

Marian

Egészen mostanáig vártam, a bolt kifogásait... riesim a megrendelés törlése az AliExpress ügyfélszolgálatán keresztül. 21.3 óta nem tudta elküldeni. és leírták magukat a hazugságokat Sok embernek van ilyen tapasztalata. ebből a boltból vásároltak. Egyáltalán nem ajánlom ezt a Tech Espana boltot. Nincs raktáron semmi, csak szállítmányozók.

Patrik

Van valakinek tapasztalata ezzel a verzióval? (Globális ROM)

Kapok OTA frissítéseket?
Az egyetlen különbség a Global verzióhoz képest, hogy az e nem működiksim? Vagy több is van benne? Mi a helyzet a biztonsági frissítésekkel?

Frederik

Mi a szerkesztőségben az OP11 kínai verziót használjuk, és minden jól működik, de plsim nem megy oda, de nem használjuk. OTA frissítéseket is kapunk, a biztonsági frissítésekkel sincs gond.

Tomáš

Úgy néz ki, mint eSIM a porcelán flashes OP12-n le vannak tiltva, de a többi dolognak azonosnak kell lennie, beleértve az OTA-t is. Úgy néz ki, mint az eladó A Super Tech Espana Store rendelkezik a leírásban azt írják, hogy az általuk forgalmazott telefonok OxygenOS-en vannak flashelve. (Mobilt rendeltem, meglátjuk mikor érkezik :))

oneplus12.png
Frederik

Maga a Super Tech Espana Store eladó írta nekünk, hogy ez az okostelefon ColorOS verziója. A közvetlenül az AliExpress platformról érkező kapcsolattartó azt írta nekünk, hogy ezek OxygenOS verziók. Nyilván kezdeményezésünk után az eladó a termékleírásban is képernyőt cserélt, korábban ColorOS képernyők voltak, most Oxygen OS és fekete szöveg került rá. Ez azonban még mindig annyira kétértelmű, így csak a telefon megérkezése után fogjuk tudni. Feltétlenül tudasd velünk.

Miroslav Salava

A mobiltelefon rendben megérkezett. Küldök egy képernyőt, amelyen az OxygenOS 14.0 látható. Eddig egy fél napot élvezek, szóval még van mit felfedeznem. Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok, ha tudok 😁. Nekem eddig egy nagy mínusz, kínai a mellékelt töltő, igaz volt hozzá adapter is, de nem csatlakozik klasszikus konnektorba. Tehát vagy elégedj meg a lassabb töltéssel, vagy vegyél egy eredeti OnePlus töltőt 😭

Skybell

Probléma EU adaptert venni kínai töltőhöz? Ez a legkisebb probléma.

Miroslav Salava

Pillanatkép

1000000181.jpg
Skybell

12. március 26-án rendeltem Oneplus 2024-t. A mai napig, április 17-ig nem küldtek semmit...csak kifogások...sok rendelés... szóval valószínűleg lemondoksim...másoknak milyen tapasztalatai vannak?

Marian

Ma lemondtam ugyanezt a rendelést. Hazugok