Hogyan lehet megtakarítani az áfát és a vámokat, amikor 2021 júliusától Kínából vásárolnak?
Vásárlás Kínából

Hogyan lehet megtakarítani az áfát, és nem kezelni a 2021 júliusától Kínából történő vásárlások vámeljárásait?

Hozzászólások (5)
 1. Me azt írja:

  Az EU raktárai ugyanazt alkalmazzák ... Minden kereskedelmet be kell jegyezni az EU-ban

  1. Frederik azt írja:

   Az EU raktárai alól az a kivétel, hogy az árukat már nem állítják meg a vámnál, mivel azok már olyan országokból származnak, amelyek az Európai Unió területén vannak. Mi magunk is kipróbáltuk, az áruk ingyen érkeztek a Slovenská pošta cégtől, és a BlitzWolf BW-AS3 hangszórót megrendeltük a Banggoodtól.

 2. Petr azt írja:

  Banggood az Aliexpresshez hasonlóan már 20 ill. 21% áfa, a DDU tételek nem. Ez vonatkozik a cseh, spanyol, francia stb. Választható szállítmányokra is. raktár. Lásd a megjegyzéseket: „1. július 2021-jétől általában áfát kell beszednünk az EU fogyasztóknak szállított áruk értékesítésénél, beleértve azokat a körülményeket is, amikor az árukat az EU-n kívülről szállítják, legfeljebb 150 eurós rendelési értékkel, vagy ha az árukat az EU-n belül, ahol az eladó az EU-n kívül letelepedett. További információt a Súgóban talál. "

 3. - azt írja:

  Ha a BangGood -tól 150 € -ig megrendeli a termékeket a BangGood express szállítási módjával a CN -től, akkor is van Slov. a posta 2 euró/4/9 euró felárat számít fel, vagy a vámeljárást a BangGood intézi, és nem számít fel további díjat?

  1. Frederik azt írja:

   Rendeltünk néhány terméket, és semmit sem fizettünk.

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

otthon

Zľavy

Vélemények

DealPlanet