Az értesítések megfelelő működésének és az Amazfit Zepp beállítása
útmutatók

Az Amazfit Zepp értesítései és beállításainak megfelelő működése

előfizet
Rámutat
vendég

16 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Barbora

Üdvözlet! Van egy Samsung A 50 készülékem a FUTÁS HÁTTERBEN részben, egyáltalán nincs lehetőségem a Backround működési engedély beállítására.
Tudna tanácsot adni, mit kezdjek vele?
Hát, köszönöm.

Viliam

Oké, most vettem egy Miwatch órát, letöltöttem a Zepp alkalmazást, és egyáltalán nem tudok bejelentkezni, mivel az országom nem is említi a cseh nyelvet, csak az órát nyitom a vonalkódon, ez már nem működik, Az MI FIT-et is letöltöttem, és nem tudom hozzáadni azt az órát, amelyet folytatok? Köszönöm

Szerkesztőség

Helló, pontosan melyik modelled van? Ha Xiaomi Mi Watch van, akkor erre az alkalmazásra van szüksége, és nem Zeppre: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.wearable&hl=sk&gl=RU

Denisa

Jó nap,
beállíthatom az Amazfit Zepp szlovák vagy cseh nyelvét?
Hát, köszönöm.

Frederik

Jó nap. Az alkalmazás nyelvét az okostelefon rendszer nyelvének megfelelően állítjuk be. Egy beállítható az alkalmazás nyelvén.

márka

Szia, csak a Gmail-lel van problémám, nem kapok értesítéseket erről az egy alkalmazásról, és nem értem, miért, mindent az utasításai szerint tettem, és még mindig semmit. Az alkalmazás rendelkezik minden engedéllyel, és a Gmail is szerepel a kijelölt alkalmazásokban az értesítésekhez, és még a néma módot sem kapcsoltam be. Tudsz segíteni nekem?

Daniel

Jó nap,
az alkalmazás lezárásával kapcsolatban, mielőtt kidobnám a kártyákról .. Új telefonom van, és nem találom a lezárás lehetőségét, tudnál segíteni?

Gabriela Čanigová

Jó napot, profi!sim tanácsért. Vettem egy Amazofit gts 2mini karórát, és ha nem is mutatom az alkalmazást az előtérben, akkor is elindul és lemeríti a telefon akkumulátorát. Nem tudunk mit kezdeni vele. Köszönöm, Čanigova

Maciej

Helló.
Van gtr 3. Dupla Whatsapp értesítésem van. Tudod a problémát? A Gmaillel is van problémám. A Gmail második külső fiókjában a probléma az ugyanazon e-mail üzenetről szóló több értesítéssel. Több mint 10 értesítést kaphatok. Az értesítés néhány percenként jelenik meg. És az utolsó dolog. Lehetséges a zepp naptár szinkronizálása a Google naptárral?

Julian

Sziasztok szeretném kérdezni .. van xiaomi 11 lite és amazfit gt2 órám pontosan a beállításaid szerint mentem mindent beállítottam de továbbra is hibát dob: hiba történt, indítsd újra a bluetooth-t. Naponta még mindig 20-szor írom ki ezt a hibát, így nem is kapok értesítést. A hiba a telefonban vagy az alkalmazásban van? Anya visszakéri a telefont?? Hát, köszönöm

Miro

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a Trex pro órában van-e olyan funkció, hogy amikor eltávolodok a párosított mobiltelefontól, az óra hangjelzéssel vagy tárcsázással értesít.
Ďakujem

Bozena

Helló. Posiadam zegarek Amazfit Gts 2. Telepítettem okostelefonokra Zeep ver 0.1.2.03. Azt olvastam, hogy órával telefonkapcsolatot lehet fogadni. nem fogok kudarcot vallani. Az órán zöld kézibeszélő van, ami csörög, de nem távolítható el. Mindannyian azt írják, hogy .. Először is, ha terminálján hozzáfér a Zepp alkalmazáshoz, le kell töltenie a szoftvert az Amazfit csatlakoztatásához. Nyissa meg a profilját, és nyissa meg okosóráját. Az „Alkalmazás beállításai” részben talál egy részt és egy aktív „Ajtó az óra mellett” opciót. És nincs vagy nem tudom hol van >> alkalmazás beállítások> kapcsolatok> telefon hang. Kérlek adj tanácsot.

Jaromi Zsuzsa

Vettünk amazfit GTR 2e húrato, de nem jönnek az obnozijek. Végigcsináltunk minden utszás funkyt de nem bezálloknak sem sem objektívek. Köszönöm a választ.

Új felhasználó

Nemrég vettem az Amazfit 2 mini modellt, és az a bajom, hogy az adott applikációból ismételten megjelennek az értesítések (pl. 2-3 sms amit kaptam, vagy egyéb közösségi alkalmazások értesítései). Hogyan tudom megoldani? Jest to dosyć uciążliwe i denerwujące.

Daria

Van egy másik problémám.
Mivel a kilku dni posiadam zegarek modell: Amazfit GTS 2 mini i na zegarku rekizają się megjegyzések. Przemyślowo: 2-3 alkalommal kapok egy sms-t, ami megjelenik az órán. Még minden értesítés mellett is. Ezen kívül néhány potrafią przyjść koljejny raz nawet hosszabb idő után. Irytujące jest to że notifications się rekizają i zegarek cło czas vibruje wprowadzając mnie w błydą. A Myśłąc że przyszło coś nowego ugyanaz az értesítés, mint a przed chwilą. Van valakinek hasonló problémája és tudja hogyan lehet megoldani? Hozzáteszem, hogy az értesítések majő przychodzí w czasie rzeczywistym. A barátomnak ugyanez a modellje van, és nincs ilyen problémája. Segítség.

Márton

Van egy amazfit X órám és a Zepp applikációban még az órában sem tudom kikapcsolni a folyamatos pulzusmérést. Nekem megtehetedsim tanácsokat ad? Hát, köszönöm.