A Zeblaze GTS 3 Pro egy vadonatúj termék TOP áron az első vásárlók számára
Smartwatch

A négyzet alakú Zeblaze GTS 3 Pro karóra még 20-ba sem kerül € AMOLED kijelzőjük van, Bluetooth-on keresztül hívnak, és 15 napos akkumulátor-élettartamuk van

előfizet
Rámutat
vendég

9 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
peterpan88

gyönyörű fog! Közvetlenül Önön keresztül rendeltem, és bár az e-shop azt írta, hogy várható kiszállítás október 19-e vagy 18-a előtt, jelenleg azt írja, hogy várhatóan október 19-ig szállítják. Várható kézbesítés időpontja 3. november 12-2023  így a rendelésekben maga a parancs után egy piros szöveg "hirtelen" bukkant fel Várhatóan 18. december 2023-ig szállítják!!! Mit is jelent ez??? tehát az e-shopban a rendelés előtt teljesen más információ van és a rendelés után ez indul???? ez úgy néz ki, mint egy csapda és egy harapás a BGG-től! számárasim A BGG-től megtudhatod, hogy mi a valós helyzet az óra elküldésével, mert ha ez igaz, akkor azonnal le kell mondanom a rendelést... úgy tudjuk, még ebben a hónapban kell neki az óra!

Frederik

Üdvözöljük, küldje el rendelési számát, és megvizsgáljuk. Alternatív megoldásként az AliExpressről is rendelhetők, Kínából van gyorsabb 15 napos kiszállítás.

peterpan88

n. 112893734 , krómban csináltam inkognitóban.. prosim tényleg próbáld meg utánajárni mi a baja.. na, egyébként kb 2-3 van még az alikán, de már nincs elővétel, hanem rendes kiszállítás 2 héten belül, hivatalos zeblaze bolt, ahonnan rendeltem régebben, tehát igazolt, inkább küldök még 3-4-et, de hónap végéig biztosan itt van..

Frederik

Azt a választ kaptuk, hogy "talán pénteken elküldik őket".

peterpan88

hát fah.. ez sem válasz.. talán jön a kuzelnik is.. ok várok péntekig ha nem küldöm el nekik a rendelést rusim és azonnal rendelek az Alikán, másnap küldik, sokszor még a rendelés napján is.. egészen más megközelítés.. A BGG sokszor fing az áruk küldésén, minél tovább mennek, annál jobban lemennek, mint a boltban .. lassan 10-ről 5-re megy a bolt de bizony a gearbest sorsa vár rá ilyen vevői hozzáállással.. a geek és az ali már egy teljesen más univerzum.. Úgy érzem ma még a DH Gate is jobb benne..

peterpan88

ezért ma írtak az e-mailre. Köszönjük a 112893734-es rendelést. Sajnálattal értesítjük, hogy a rendelésedben szereplő tétel(ek) vétele(i) longer a vártnál, a túlzott kereslet miatt.

Nyomást gyakorolunk a gyárra, hogy sürgősen gyártson, és amint az áru megérkezik, kiszállítjuk.

Elnézést kérünk a váratlan késésért, és két megoldást szeretnénk ajánlani, kérjük, válassza ki a kívánt opciót a következő gombra kattintva: várjon / visszatérítés ..de sehol nem említették a hozzávetőleges időpontot vagy dátumot
Nem tudom, ha nem látomsim nem tűnik rózsásnak.. úgy látszik sokáig nem tudják kiszállítani az árut, jó áron csábították a vásárlókat és most ömlesztve küldik.. gyönyörű..

Utoljára 7 hónapja szerkesztette: peterpan88
peterpan88

ezért nyitottam egy chat-et a BGG supporton, és ezt írták: Sajnálom, hogy a rendelésedben szereplő tétel még mindig feltöltés alatt áll, mert nagyon kérték. A termék új raktárkészlete várhatóan 2023-10-28 körül érkezik.

Ez a feltöltött idő csak referenciaként szolgál, mert az adott időt bizonyos bizonytalan tényezők befolyásolhatják.

Itt vannak a rendelkezésre álló lehetőségek. Elárulnád, melyiket részesíted előnyben?

1. Várjon: Várjon az érkezés dátumáig.

2. Csere: Cserélje ki a terméket egy másikra ugyanolyan ill simraktáron lévő ár. (Csere esetén javasoljuk, hogy azonos kategóriájú terméket válasszunk. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a termék mennyiségén nem áll módunkban változtatni)
Ennek ellenére igyekszünk a lehető leghamarabb kiszállítani megrendelését. Szóval kérlek ne aggódj. szóval nem erre a kérdésre, de már meghosszabbították a következőre .. arra gondolok, hogy ha gond van ezzel a modellel, vagy hasonló akadályok, akkor a szállítási határidő meghosszabbítása és probléma nem lesz Alikán.. ha általában probléma van ennek a modellnek a harisnyával..

peterpan88

szóval pénteken nem küldték el.. feltételezések szerint hazugság volt.. szóval várjuk tovább.. :-/ talán karácsonyra jönnek..

Daniel

Hogyan szinkronizálhatom a névjegyeket?