A Vevor márka otthoni szélturbinája a legolcsóbb a piacon

Bolygó kedvezmények

Remek árak! A Vevor rendelkezik a legolcsóbb hazai szélturbinával a piacon az EU-s készleten. Vezérlő mellékelve, 300 W és 500 W közül választhat

előfizet
Rámutat
vendég

17 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Robert

Mennyire hasznos a használata egy hétköznapi háztartásban?

Elemek szükségesek?

Jana

Nagyon érdekel az akkumulátor teljesítménye és tartóssága, kell-e generátor.

Gazdag vagyok

Érdeklődnék, hogy ennek mi az igazi haszna valakitől, aki kipróbálta.

kimerül

Szeretném elmagyarázni.. egy 500W-os turbina mennyi energiát termel egy óra alatt normál 13 m/s teljesítmény mellett? hát, köszönöm

Frederik

A turbinát nem teszteltük, nem tudjuk megmondani, hogy mennyi energiát termel. BAN BEN ezt a felülvizsgálatot de azt olvastuk, hogy 25 m/s szélsebességnél 300 W-ot fog produkálni, de nem mondják meg, hogy mennyi idő alatt.

Ofo

25 m/s? A mérték szerint viharról van szó, ahol a fák már ki vannak csavarva. 300w irreális.

Márton

NP. 25m/s egy állandó sebesség és 300 watt egy szabványos állandó teljesítmény TJ, amikor 25m/sec sebességgel áramlik egy órán keresztül, 300 wattot termel óránként TJ 300wh. TJ 0,3kw

Laco

0,5kWh

kimerül

Soha többet áru Kínából és ebből a cégből, előre kellett fizetnem, az árut nem szállították ki nekem, és nem reagáltak a panaszra.

Frederik

Az AliExpressen az áru kézhezvételétől számított 15 napig vevővédelem áll fenn, ha nem kapta meg az árut, visszatérítik a pénzt. Csak nézni kell, és ilyen esetben azonnal megoldani a vitát. Megcsináltad?

Marian

Azt olvastam a kommentekben,hogy a gyártó 1000W teljesítményt deklarált és ebből csak 100W-ot kapott a felhasználó.Hogy lehetséges ez?Elmagyaráznád nekem?Ez azt jelenti,hogy a gyártó szándékosan hazudik a turbina teljesítményéről?

Frederik

Végül is a turbinától kapott teljesítmény attól függ, hogyan fúj a szél. Maximum 500 W-os turbinák állnak rendelkezésre.

Ivan

A kínaiak általában elég kreatívak a megadott paraméterekben;)

Márton

A valóságban olyan emberekről kell videókat nézni, akiknél ez megvan, és ha meglátod az igazi teljesítményt, túl leszel rajta. A szélturbinák e tekintetben még gyerekcipőben járnak. Azt is szeretném látni, hogy a forgalmazó hogyan csatlakozik a hálózathoz az Aliexpress készülékkel a következő címen: 😀

Péter

Nem tudja, milyen feszültség van a kimeneten, csatlakoztatható-e 220/380V-ra.
Hogyan lehet lehorgonyozni?
Ďakujem

Ofo

10 m/s = 36 km/h, 20 m/s = 72 km/h. Ahhoz, hogy a turbina elegendő mennyiségű energiát termeljen, erős szélnek kell fújnia. Szlovákiában széltérképet készítettek. A legjobb feltételek Chopokban vannak. Ha 13 m/s-ot akarunk, az erős szél. A Beaufort-skála szerint az ágak mozgása a vezetékek sípolásával. 20 m/s-nál vihar. Tehát egyetlen közönséges szél sem képes csodát produkálni ezzel a turbinával. És vigyázzon a rezgésekre. A turbina produkál valamit, de nem eleget ahhoz, hogy bármit is kihozzon belőle. A napelemek kiegészítéseként egy kis segítség.

Miroslav

Ha megnézed a yt-n lévő videókat, 10 ms-os szélsebességnél, 700 prmn-nél a turbina 72 watt volt. Kimeneti feszültség 19V.