Soundcore Motion Az X600 a jól ismert márka legújabb prémium hangszórója
Bolygó kedvezmények

Bomba ára a kék és zöld hangszóróhoz Soundcore Motion X600! Gyönyörű dizájn és hihetetlenül tiszta hangzás

előfizet
Rámutat
vendég

6 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
peterpan88

szerintem nincs esély az eladási sikerre, ha a saját sokkal jobb, erősebb 80w-os versenytársuk soundcore motion boom plusz kevesebbe kerül... jelenleg kupononként 139e, gondolom itt a honlapodon is van kínálat... ...ez az 50w-os újdonság gyorsan le fog esni, mivel tökéletesen alatta esik, jelenleg több drága, mivel abszolút újdonság... Gondolom rövid időn belül valahol a 100e-os határ környékén fog esni a kupononként, az annyira adekvát ár lenne ehhez a modellhez, ennyi legalábbis nekem persze Nem csökkentem a minőségét és a képességeit.

peterpan88

ezen kívül van pl tronsmart bumm 74e-ért, és azt kínálod az akciódban, 60w-ot, vagy 10w-ot többet.. és féláron, vagy gyakorlatilag az X600 áráért van 2x Bang. vagy akár ezt is érdemes megkérdezni, hogy az X600-nak miért van ilyen basszus minősége, és úgy hangzik, hogy megéri és kétszer annyit kérek érte.. hmm

Szerkesztőség

Soundcore termékei aligha hasonlíthatók a Tronsmarthoz. Minőségileg teljesen mások.

peterpan88

igen, de ahogy fentebb is írtam, a saját versenye megöli az árát, a motion boom plus 139e-ért megy kupononként, ez sokkal kevésbé hatékony és drágább? valószínűleg az anyag sokat tesz.. a prémium fém + dizájn valószínűleg növeli az árat.. .. ok tronsmart van itthon egy force max 80w-os, vettem is kettőt párban.. de valószínűleg megválok tőle .. a márkák máshol is nagyon fontosak. anker (soundcore) legyen szó akár Tribitről, akár arról, amit nemrég vettem egy régebbi hangbíráló tanácsára, a professzionális Oluva márkát, az Earfun U-Boom L-t, amit ő maga is ajánl a YouTube-on videóiban szinte mindenhol... basszus és hangminőség egyaránt. mint irreális! a Tronsmartnál a 30W egyértelműen hamisítvány papíron, a valóságban mérföldekre van az igazi 80w-tól, talán 80-80 max.. hasonló az Xdobo, Blitzwolf és a kínai márkák hamis wattjaihoz .. a szokásos kínai fonóknál ez szívás 🙁 Már nem repülök, nem kaphatok el

január

Remélem megérted, hogy a Watt nem igazán határozza meg a reprak minőségét. A Motion Boom több zajt tud kiadni, de ez nem jelenti azt, hogy a játék jobb.

peterpan88

Jannek: szóval azt akarod mondani, hogy a motion X600 jobb, jobb és hatékonyabb, mint a motion boom plus? mit értesz és értesz a "rerak minősége" kifejezés alatt? ha az anyagokra gondolsz, igen, az X600 jobb hangszóró.. ebből a szempontból igen, a watt nem a hangszóró minőségét határozza meg, hanem a reprodukálás és a teljesítmény minőségét, és ez lényegesen és egyértelműen jobb a motion boom plus.. nézd meg ezeknek a hangszóróknak a közvetlen összehasonlító videóit a YouTube-on és értsd meg. .az a tény, hogy a watt nem határozza meg a reprodukálás és a teljesítmény minőségét, pontosan olyan dolgokra vonatkozik, mint a tronsmart, vagy xdobo, blitzwolf stb.