[VÉLEMÉNY] A kínai elektromos kerékpárok királya Lankeleisi RV800 Plus: A legjobb, amit valaha teszteltünk, és hihetetlen hatótáv | China Planet
Vélemények

[VÉLEMÉNY] A kínai elektromos kerékpárok királya Lankeleisi RV800 Plus: A legjobb, amit valaha teszteltünk, és hihetetlen hatótáv

előfizet
Rámutat
vendég

2 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Mato

Ezt az árat jócskán túlszárnyalják. Jól néz ki a dizájn, ha az akkuban tényleg benne vannak a cellák, ahogy mondják, az is rendben van, a motor rendben van, és úgy néz ki, mint a hátsó kipufogó is, és valószínűleg ennyi.

-Olcsó és gyenge minőségű első villa, ahová a kínai simán berakhatna egy légvillát, ha eladásra vásárolta.
-Valamint kár azért a rendes váltóért, amivel nagyobb sebességnél mész csavarni a lábad.
-Egy olyan kijelzőt is, ami számomra nem mond semmit. (Nincs voltmérő, amivel pontosabban meg tudnám becsülni a maradék akkumulátort)
- Nekem személy szerint nagyon rossz tapasztalataim vannak a zoom fékekkel, mivel volt egy biciklim és egy robogóm is ezekkel a fékekkel, és mindkettőből elkezdett szivárogni az olaj a féknyeregből.
- És a legnagyobb kár a pedálfordulat érzékelő, ahol ilyen árért nyomatékérzékelőnek kellett volna lennie.
1300-1400+/- áron remek bringa.

Zeleznykon

Ez nem kerékpár, hanem L1e-A osztályú gépjármű, abban a pillanatban, amikor a motorhajtás meghaladja a 25 km-es sebességet, vagy a fogantyú irányítja, az A megmozdul és gépjárművé válik, amelyhez vezetői engedély szükséges.