OnePlus 8T vs. OnePlus 8 Pro vs. OnePlus 8: Érdemes váltani újakra?
Termék-összehasonlítások

OnePlus 8T vs OnePlus 8 Pro vs. OnePlus 8: Érdemes-e új zászlóshajóra váltani?

előfizet
Rámutat
vendég

4 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Timothy

Még mindig nem tudom eldönteni a Xiaomi Mi 10 Ultra, a OnePlus 8 Pro vagy a OnePlus 7T Pro, hogy kit vásárolhatok az SK weboldaláról 550 € -ért, és holnap van otthon, aminek kettője + lesz - egy hónappal azelőtt, hogy megérkezne, és ha elromlanak, rendetlenség lesz. Van valamilyen típus? (Engem érdekel a kijelző, a kamerák és általában a jó tapasztalat, mert van egy Xiaomi Mi Mix 2-m, és kezdettől fogva elégedetlen voltam vele)

Frederik

A Xiaomi Mi 10 Ultra csak Kínának készült, és hiányzik a hálózatunk támogatása, ezért nincs B20 frekvenciája. A OnePlus 8 Pro-nak már 15 munkanapon belül meg kell érkeznie a szállítással, és tapasztaltuk, hogy a drágább csomagokat néha még korábban is kiszállították. Saját szerkesztőségünkben van a OnePlus 7T Pro, és ez egy nagyszerű okostelefon, csak az ívelt kijelzőre gondolunk (problémák a védőüveggel, néha működés közben) és a videókra való összpontosítás meglehetősen problematikus. De ha csúcskategóriás berendezésre vágyik, mindenképpen ajánljuk a OnePlus 8 Pro-t a legnagyobb előnyökkel, mint például vezeték nélküli töltés, IP68 tanúsítás, 120 Hz-es AMOLED vagy egy jobb fő érzékelő, még 48 MPx szélességgel is. És már lehetősége van az Android 11 és az Oxygen OS 11 frissítésére.

Timothy

Oké köszönöm. Talán megvárom a OnePlus 8T Cyberpunk kiadást, egyszerűen érdekesnek találom ezt az éves OnePlus okostelefont is. Amikor átvesszük a OnePlus 7T Pro McLare Edition terméket, mi emlékeztet arra, hogy történetesen van-e kedvezménykuponja a McLaren Edition-hez?

Frederik

A OnePlus 7T Pro leállt az értékesítéssel partnereink számára, és úgy gondoljuk, hogy a McLaren Edition nem volt elérhető.