A OnePlus 12 hivatalos EU-verziója 256 kuponnal € olcsóbb!
Okostelefonok

OnePlus 12 globális ROM-mal még mindig brutális 378-nál € olcsóbb, mint az SK-ban: Kompromisszumok nélküli zászlóshajó Hasselblad kamerával

előfizet
Rámutat
vendég

44 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Milánó

A papírparaméterek híresek

Milánó

Meddig lesz érvényes a kupon?

Frederik

A kereskedési Shenzenben nincs kupon, ugyanazokat az árakat tartják, csak néhány hónap múlva kedvezmény.

Adrian

Lesz szlovák is?
Hogyan zajlik egy esetleges panasz?

Frederik

Igen az lesz. A panaszokat közvetlenül az eladóval kezeljük e-mailben.

admin

...már megrendeltem a legmagasabb verzióban, alig várom 👌

Boris

szeretnénk megvenni, de sajnos nem működik az oldal

ezt

Azt szeretném kérdezni, hogy melyik szállítást válasszam a gshopperen keresztül, hogy vámmentesen megérkezzen? Tehát ha egyáltalán lehetséges? köszönöm

Frederik

Választhat Ingyenes kiszállítást is, ez nem jár további költségekkel.

Jaroslav

Csalódott vagyok a Gshopperben, az árak rendben vannak, de a szállítási idő végtelen.Egy hete rendeltem és folyamatosan tologatják a szállítási dátumot.

Festő

Tudunk idézni? ..a termék oldalán pirossal van írva: Ez a telefon egy CN OTA verziójú telefon. Szétszedjük a telefont az OxygenOS szoftverrel frissített végrehajtásához és a zárolás feloldásához. Támogatja a Google Playt, többnyelvű, band20-at.

A szoftver újratöltése, feloldása és újrazárása miatt ez 3-5 napot vesz igénybe.
Ezt követően a kínai raktár szétválogatja az erősebb csomagolás érdekében, ami 1-2 munkanapot vesz igénybe.
Ezért a rendelés leadása után általában 4-7 munkanapot kell várnia a telefon kiszállítására. Kérjük, vegye figyelembe.

Marian

A 24AN80-as kedvezménykód nálam már nem működik

Frederik

Sajnos elfogytak, holnap 8:00 után kell próbálkozni, de láthatóan már nem lesznek.

Frederik

A 80 dolláros AECP80-at kell használni

Marian

Sziasztok Megrendeltem 21.3. és még mindig nem is küldték el. Írok nekik AliExpress-en keresztül és folyamatosan nyugtatnak, hogy elküldik nekem és még mindig semmi... kérem adjon tanácsot, hogy várjak vagy töröljem a rendelést. Köszönöm a válaszát

Frederik

Javasoljuk a várakozást, a születésnapi kiárusítások során nagy volt a rendelés.

Marian

Rendben, megvárom, köszönöm

Skybell

Megkaptad vagy lemondtad? Hasonló problémám van.

Marian

Egészen mostanáig vártam, a bolt kifogásait... riesim a megrendelés törlése az AliExpress ügyfélszolgálatán keresztül. 21.3 óta nem tudta elküldeni. és leírták magukat a hazugságokat Sok embernek van ilyen tapasztalata. ebből a boltból vásároltak. Egyáltalán nem ajánlom ezt a Tech Espana boltot. Nincs raktáron semmi, csak szállítmányozók.

Patrik

Van valakinek tapasztalata ezzel a verzióval? (Globális ROM)

Kapok OTA frissítéseket?
Az egyetlen különbség a Global verzióhoz képest, hogy az e nem működiksim? Vagy több is van benne? Mi a helyzet a biztonsági frissítésekkel?

Frederik

Mi a szerkesztőségben az OP11 kínai verziót használjuk, és minden jól működik, de plsim nem megy oda, de nem használjuk. OTA frissítéseket is kapunk, a biztonsági frissítésekkel sincs gond.

Tomáš

Kérem, a google pay a Global ROM oneplus 12-n is működik?

Frederik

Igen, a Google Pay működik, a telefon támogatja az NFC-t.

Tomáš

Úgy néz ki, mint eSIM a porcelán flashes OP12-n le vannak tiltva, de a többi dolognak azonosnak kell lennie, beleértve az OTA-t is. Úgy néz ki, mint az eladó A Super Tech Espana Store rendelkezik a leírásban azt írják, hogy az általuk forgalmazott telefonok OxygenOS-en vannak flashelve. (Mobilt rendeltem, meglátjuk mikor érkezik :))

oneplus12.png
Frederik

Maga a Super Tech Espana Store eladó írta nekünk, hogy ez az okostelefon ColorOS verziója. A közvetlenül az AliExpress platformról érkező kapcsolattartó azt írta nekünk, hogy ezek OxygenOS verziók. Nyilván kezdeményezésünk után az eladó a termékleírásban is képernyőt cserélt, korábban ColorOS képernyők voltak, most Oxygen OS és fekete szöveg került rá. Ez azonban még mindig annyira kétértelmű, így csak a telefon megérkezése után fogjuk tudni. Feltétlenül tudasd velünk.

Miroslav Salava

A mobiltelefon rendben megérkezett. Küldök egy képernyőt, amelyen az OxygenOS 14.0 látható. Eddig egy fél napot élvezek, szóval még van mit felfedeznem. Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok, ha tudok 😁. Nekem eddig egy nagy mínusz, kínai a mellékelt töltő, igaz volt hozzá adapter is, de nem csatlakozik klasszikus konnektorba. Tehát vagy elégedj meg a lassabb töltéssel, vagy vegyél egy eredeti OnePlus töltőt 😭

Skybell

Probléma EU adaptert venni kínai töltőhöz? Ez a legkisebb probléma.

Miroslav Salava

Pillanatkép

1000000181.jpg
Tomáš

Csak tegnap kaptam meg a telefonomat a Super Tech Espana Store-ból (31 napig tartott :O ). De a telefon rendben van, és minden megfelel a sorrendnek. Tévedtem a feketét rendeléskor amikor fehéret akartam - írtam az eladónak és mindent elintézett. A mobil OxygenOS-ben van, amiben a beállítások azt mutatják, hogy plSIM támogatott, de a mobiltelefon hardveresen nem támogatja. Még az első frissítést is megkaptam, beleértve a biztonsági javításokat és egy 10/10-es telefont. A 100W-os adapter kínai végű, de a mellékelt EU adapter megoldotta.

Skybell

12. március 26-án rendeltem Oneplus 2024-t. A mai napig, április 17-ig nem küldtek semmit...csak kifogások...sok rendelés... szóval valószínűleg lemondoksim...másoknak milyen tapasztalatai vannak?

Marian

Ma lemondtam ugyanezt a rendelést. Hazugok

Skybell

Láttam visszajelzéseket az üzletükről, és az egyikük 25.3/23.4-én rendelt. és 12. de nem tudom, hogy látta-e a pályát, mert mihamarabb negatív értékelést adott nekik, és tegnap azt írta, hogy megérkezett a OnePlus 24 1Gb XNUMXTb.

Skybell

25.4-én már van nyomkövetésem. egy hónap után kitartottam és Oneplus 12 24Gb+1Tb-t várok.

Tomáš

23.03-án rendeltem és tegnap érkezett meg. A csomagra HongKong volt írva, de Madridon keresztül ment. Eddig teljes elégedettség.

oshoo

APR 16-án rendelt 16GB+1TB. 6 napja elküldvenami a HK-tól. Már van nyomkövetési számom.
Ára 688 EUR.
A szállítást a 17tracking-en keresztül követem

Skybell

Én is nézem a pályát jövő héten lesz itthon 24Gb+1Tb=718€

Skybell

OnePlus 12 24Gb+1Tb rendelve 26.3. 2.5 érkezett.. A csomagban töltő+EU adapter+silik.obal. Minden csúcs állapotban. Csak... nem tudom telepíteni a SmartTube-ot (Youtube csere a telefon inkompatibilitása megszakítja a telepítést).

oshoo

Ha vezetékes volt, akkor csak kábelen, ill Bluetooth.

Sikerült összehoznod a fajokat SIM kártya? Ma is megérkezett és nem tudtam aktiválni a fajt SIM.

Skybell

Olyasmi sim Úgy vezettem, hogy a beállításoknál kikapcsoltam az e-tsim. ...A SmartTube nem fog működni, mert az Android 14 problémát jelent a régebbi alkalmazások számára...de az eljárások nagyon bonyolultak.

Matej

A 24SS80 kód már nem működik

DougQuaid

hétfő reggel rendeltem az aliexpressről, még működő kóddal is 24SS80 16/512GB verzió 574 euróért és ma érkezett, remek.

Frederik

Szuper, ez a sebesség! 🙂

Márton

Lesz még ilyen akció? A kuponok már nem érvényesek és már az eladónál is drágult a telefon.. 680e-ért irigylem a legmagasabb verziót :O

Frederik

Ma jobb árak vannak. 🙂