Korábban 631 €, most TOP ár 542 €! Az N-one NBook Fly egy érdekes notebook dupla 16" + 14" kijelzővel, Core i7-10750H-val, 16 GB RAM-mal és 1 TB SSD-vel | China Planet
Bolygó kedvezmények

Korábban 631 €, most TOP ár 542 €! Az N-one NBook Fly egy érdekes laptop dupla 16" + 14" kijelzővel, Core i7-10750H-val, 16 GB RAM-mal és 1 TB SSD-vel.

előfizet
Rámutat
vendég

6 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Carolina

A kuponnal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy kaphatok-e újat, mert ez már nem megy, köszönöm

Frederik

Helló, ma frissítettük, még mindig működik.

Vesz

Ez a kupon már nem működik 2024SALE1 634 eurós áron, lehetséges még új kupon frissítése?

Frederik

Igen, használhatod a másik két kupont, ami az ár rovatba van beszúrva, ezek csak a következő szöveg alatt találhatók: "Ön először vásárol Geekbuying? Nézd meg az utasításokat!" Frissítettük a cikket az új árral.

Vesz

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy miért vezetsz félre a cikkben, tegnap elfogyott a kérdéses laptopom és az általad leírtak közül egyik sem ˇˇa dedikált grafikus kártyához való adapter nem volt a csomagban, én is megrendeltem, mert azt írtad, hogy a laptophoz jár. Magyarázatot kérek, köszönöm.

Frederik

Jó nap. Természetesen nem vezetünk szándékosan félre senkit. Elnézést kérünk, ezt az információt szerkesztőnk sajnos kihagyta, ez az adapter nincs a csomagban. Javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze, hogy az eladók mit tüntetnek fel a csomagolási listán, mert ez időnként változni szokott. Megtudjuk, hogy áll ez az állomás elérhetősége.