Kugoo A Kirin G3 egy gyönyörű, 1200 W-os narancssárga robogó TPU felfüggesztéssel
Bolygó kedvezmények

Hihetetlen kedvezmény a 834-re € az eredeti 950 €-tól: Kugoo A Kirin G3 hátsó 1200 W-os motorral, több mint 70 km-es hatótávval és speciális TPU felfüggesztéssel rendelkezik.

Hozzászólások (5)
 1. Milánó azt írja:

  Sziasztok, van itthon egy robogóm. A geegbuying segítségével rendeltem meg, ahogy ajánlod. még mindig néztem banggood ahol az ár nagyon hasonló, de vélemények nélkül. Pontosan egy héttel a PL rendelés után érkezett meg tökéletes állapotban. Minden úgy működik, ahogy kell, csodálatosan néz ki, és úgy is vezet. Váltottam a Xiaomi mi scooter Pro-ról, és óriási az ugrás. Főleg lengéscsillapítók és világítás, valamint teljesítmény. A kijelző is nagyon szép. De egy szörnyeteg, nagy és nehéz, Xiaomihoz képest tiszteletet parancsoló:-) Ajánlani tudom, maximális elégedettség.

 2. durva azt írja:

  Az, aki a címeket írja, nem olvassa el az ön által írt kritikákat is? ...A gyártó 60 km-es szinten jelzi a maximális hatótávot... A címben több mint 70 km és a valóságban még 40 km sincs... minek a zavaros címek?

  1. Frederik azt írja:

   Az eladó honlapján 70 km-es elméleti hatótávot is feltüntetnek a képeken. Persze az igazi mindig alacsonyabb, ez vezetési stílustól és a versenyző súlyától függ, de ezt az elektromos rollerek gyakorlott olvasója biztosan tudja. Áttekintésünkben megmutatjuk azt a tartományt, amelyet tesztelni tudtunk, de ez nem áttekintés.

 3. Radoslav azt írja:

  Szia. Végre 500 km-t vezettem, úgyhogy megosztok néhány benyomást. Egyelőre csak dicsérni tudom a robogót. Hihetetlenül jó felfüggesztés. Nekem még nem volt ebből az ár/méret kategóriából, de ha összehasonlítom az összes többivel, akkor változtattam (minden különböző xiaomi modell, kisebb modell kugoo, nineboot stb. ) tehát összehasonlíthatatlan különbség. Pozsonyban vezetek, szóval mindenhol kátyúk, kátyúk, dudorok vannak. Még a robogó is szilárdan kezeli a kőburkolatot és az ugrásokat. Ami az állóképességet illeti +- ha teljes sebességgel haladok (ez azt jelenti, hogy az adott szakaszon mindig a "biztonságos" maximumon, de az esetek legalább 70%-ában teljes 50 km/h-val megyek), akkor a hatótáv kb. 85 km. A konstrukció masszív, a kábelek maximális mennyisége durran vezetés közben. Lehetne erősebb a fék + az enyém már kezd "csikorogni". A legrosszabbnak a robogó indításának és kikapcsolásának szerencsétlen megoldását tartom, a gomb közvetlenül a gázpedálon van, és nagyon gyakran megesik velem vezetés közben, hogy csak (kicsit) dörzsölöm ezt a gombot és a robogót." kikapcsol". Bár a kijelző és a lámpák nem kapcsolnak ki, a motor leáll, és teljesen le kell állnom. Kapcsolja be-ki, és folytassa. Párszor megtörtént velem a busz/kerékpársávban és elég veszélyes volt. Az összecsukható mechanizmus eléggé nem szokványos, de a csavar szerkezeti szilárdság és alacsony zaj szempontjából nagyon jó megoldás (sok más mechanizmus mellett rendszeresen hallottam vezetés közben zörgést, kattogást). Maga az összeszerelés több időt vehet igénybe, mint a hagyományos karok, de ez nem vészes. A gumik nedves úton is bírják a vezetést, és még egyszer sem csúsztam el. A gyorsulás kellemes, nem sprinter, inkább lineárisan gyorsul, így nem kell attól tartanod, hogy "ledob" a robogó. Egyáltalán nem sajnálom a 45 eurós befektetést. Ennyiért valószínűleg lehet kapni egy jobb robogót a "papír" oldalon, de erősen kétségbe vonnám a felépítési minőséget és a termék általános minőségét.

 4. DanVo azt írja:

  korán vettem Kugoo Kirin ES2 és ez volt az egyik legrosszabb vásárlásom.. Első ránézésre minden rendben volt, de pár nap múlva minden inogni kezdett, többször eltört a hátsó sárvédő... elromlott a kapcsoló... a lámpa villogni kezdett egy közben... elromlott a gázkar - nem tudom hogy hívják... és - mivel már nem gyártják, alkatrészt nem lehet venni. Soha többé… soha többé. Bármilyen más márka. Kugoo Véletlenül sem ajánlom a kirint.

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

DealPlanet