Kugoo A Kirin G3 egy gyönyörű, 1200 W-os narancssárga robogó TPU felfüggesztéssel
Bolygó kedvezmények

Kugoo Kirin G3 verhetetlen 945 euróért! 1200 W-os hátsó motorral, több mint 70 km-es hatótávval és speciális TPU felfüggesztéssel rendelkezik.

Hozzászólások (3)
 1. Milánó azt írja:

  Sziasztok, van itthon egy robogóm. A geegbuying segítségével rendeltem meg, ahogy ajánlod. még mindig néztem banggood ahol az ár nagyon hasonló, de vélemények nélkül. Pontosan egy héttel a PL rendelés után érkezett meg tökéletes állapotban. Minden úgy működik, ahogy kell, csodálatosan néz ki, és úgy is vezet. Váltottam a Xiaomi mi scooter Pro-ról, és óriási az ugrás. Főleg lengéscsillapítók és világítás, valamint teljesítmény. A kijelző is nagyon szép. De egy szörnyeteg, nagy és nehéz, Xiaomihoz képest tiszteletet parancsoló:-) Ajánlani tudom, maximális elégedettség.

 2. durva azt írja:

  Az, aki a címeket írja, nem olvassa el az ön által írt kritikákat is? ...A gyártó 60 km-es szinten jelzi a maximális hatótávot... A címben több mint 70 km és a valóságban még 40 km sincs... minek a zavaros címek?

  1. Frederik azt írja:

   Az eladó honlapján 70 km-es elméleti hatótávot is feltüntetnek a képeken. Persze az igazi mindig alacsonyabb, ez vezetési stílustól és a versenyző súlyától függ, de ezt az elektromos rollerek gyakorlott olvasója biztosan tudja. Áttekintésünkben megmutatjuk azt a tartományt, amelyet tesztelni tudtunk, de ez nem áttekintés.

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

DealPlanet