Kugoo A Kirin G2 Pro masszív felépítésű, 45 km/h-s sebességgel és kuponnal rendelkezik
Bolygó kedvezmények

KuKirin G2 Pro továbbra is 470 euró alatti áron: Állítható kormánymagasság, 45 km/h sebesség, akár 55 km hatótáv és ülés

előfizet
Rámutat
vendég

9 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
január

Van felépülése? És a többi gekkó? Működik az alkalmazás? A G3 nem. Még mindig problémás a gyorsítója? Inkább kikapcsolva?

Frederik

A gyártó nem ír semmit a gyógyulásról, szóval nem lesz ott. Nincs alkalmazás. Mit értesz problémagyorsító alatt? Nem teszteltük, így erről nem tudunk nyilatkozni.

Maiko

Vezérlő - ezeken a robogókon a régi vezérlőegység a G3-on nagyot leszállt, én is, az újon van sebességkorlátozó, míg a régi 57 km/h-val ment az újon csak 47, 600 km után a hátsó lengéscsillapító be volt verve, a hátsó kar tárolása bontás után a műanyag részen van ami idővel elhasználódik, spóroltak rajta.

peter

Kukirin g2 pro-hoz kellene egy töltő

jeff

Én is csak nézegetem ebayen. Itt találtam 54.6V-ot, de más végződéseket 😡

újszerű

Helló. Meg lehet még venni 438-ért? Nem tudom használni az aed369 kódot.
És mi lesz jobb? G2pro vagy M4pro?

Frederik

Üdvözöljük, frissítettük az árat egy új 50 dolláros kuponnal.

Alexander

Milyen a garancia és hasonlók?

Szerkesztőség

Helló, a garancia közvetlenül az eladón keresztül történik. Alkatrész meghibásodása esetén meg lehet állapodni, hogy ingyen küldenek új alkatrészt, amit lehetőség szerint otthon is kicserélhetsz. Ha ez nem lehetséges, van szolgáltatásuk Lengyelországban (Geekbuying), ahova elküldöd a robogót és ott megjavítják.