A Hipee intelligens hátsó testtartás-javító segít a helyes testtartásban
Bolygó kedvezmények

A Hipee intelligens hátsó testtartás-korrektor segít megtartani a megfelelő testtartást. Megtalálja a guggolást, neki van egy edző alkalmazása is gyakorlatokkal együtt

Hozzászólások (7)
 1. Laco azt írja:

  Helló, a modul ma hazajött hozzám. A kézikönyvben található egy QR-kód, amely egy olyan oldalra vezet, amely nem létezik, és amelyre az alkalmazásboltban nem lehet keresni. Tudna ebben segíteni? A telefonos alkalmazás nélkül a készülék használhatatlan, ill. nem állítható be. Hát, köszönöm

  1. Frederik azt írja:

   Jó nap. Szeretne QR-kódot küldeni nekünk a címen Facebook vagy postán?

  2. Frederik azt írja:

   A cikkhez hozzáadtuk az alkalmazással kapcsolatos információkat és az eszköz nélküli alkalmazás nélküli használati utasítást.

 2. Lukas azt írja:

  válaszoljon ugyanarra a kérdésre közvetlenül a Banggood termék oldalán

  Az angol alkalmazásnak január végéig készen kell lennie, így használhatja az eszközt alkalmazás nélkül:
  1.amikor a készülék ki van kapcsolva, tartsa lenyomva 15 másodpercig az eszközgombot, és a készülék belép a testtartás rögzítésének állapotába.
  Megjegyzés: Hosszú 3 másodperces nyomás után a készülék bekapcsol. ne engedje el a kezét , kérjük, továbbra is nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot, amíg a készülék újra rezeg.
  2. Miután belépett a testtartás rögzítési állapotába, vigye gyorsan a készüléket a nyakához, és tartsa meg a helyes ülő helyzetet. Körülbelül 4 másodperc múlva a készülék újra rezeg, jelezve, hogy a testtartás felvétele sikeres.
  3. Sikeres felvétel után, ha 15 fok fölé görnyed, a készülék 3 másodperc múlva rezeg, hogy emlékeztesse Önt.

  1. Frederik azt írja:

   Rendben, köszi. Információt adunk a cikkhez.

 3. Laco azt írja:

  Oké, köszönöm az információt.
  QR-kód a szervizkönyvben a csatorna elindításához a WeChat alkalmazásban. Maga a készülék alkalmazása ezen a csatornán belül indul el. Mivel minden kínai nyelven van, át kellett fordítanom egy fordítót. A végső beállítás után az alkalmazás működik, csak meg kell tanulnia az egyes karaktereket. Mindenképpen az angol segít.

 4. Pi azt írja:

  Helló, kipróbáltam azt a technikát, amelyet leírtál, 15 mp-ig nyomva, vibrál, tedd fel és rezeg, jelezve, hogy a testtartás helyes.
  Akkor vadásztam a purpouse-on, de az nem rezeg.
  Tudna valaki segíteni kérem ??

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

otthon

Zľavy

Vélemények

DealPlanet