A BMAX B6 mini számítógép 16 GB RAM-mal, Intel Core i7-1060NG7-tel és 1 TB SSD-vel rendelkezik
Laptopok és PC-k

Mini PC BMAX B6 kedvező áron: Intel Core i7-1060NG7 verzió 16 GB RAM + 1 TB SSD már 220 € alatt

előfizet
Rámutat
vendég

8 Hozzászólások
A legrégebbi
legutolsó A legtöbb szavazat
Inline visszajelzések
Az összes megjegyzés megjelenítése
Bea

Jó napot, a bmax mini pc-vel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Zhaname otthoni PC normál + munkahelyi használatra (internet, játék, ms csapatok, szövegírás ms wordben, ms excel táblázatok)...
Ezen a PC-n megtalálható a Windows 11 operációs program, azaz az MS Office mellett készen áll a használatra (ezt mi biztosítjuk)?
Hogy valósim Van esetleg panasszal?
Azt is szeretném megkérdezni, hogy vajon nami Tudsz ajánlani másik PC-t vagy mélygyökeret a kívánt alkalmazáshoz?
Köszönöm szépen és minden jót kívánok
Bea

Szerkesztőség

Helló, igen, a Windows 11 teljesen készen áll a használatra, csak telepítse a használt programokat. Ez a PC teljes mértékben elegendő lesz a használatra, nem kell semmi jobb / drágább. Ha cikkünkön keresztül vásárol, és betartja a cikkben említett összes eljárást, probléma esetén segítséget tudunk nyújtani a reklamációban.

Január

31.7. 2023…. jelenleg még olcsóbb, a 23NYÁR2 kuponnal.
Köszönöm a borravalót.
Jano

Szerkesztőség

Megszerkesztettük a cikket, köszönjük a tippet 🙂

Január

Core i7-es modellt rendeltem, már nincs náluk, de szerintem a Core i5-ös is rendben van, az alacsonyabbat valószínűleg nem kockáztatnám.

Z Geekbuying Évek óta vásárolok, és még nem volt szükségem panaszra. Szerintem védik a minőséget, ha lehet így mondani. Az EU-s visszatérésért lehet pluszban fizetni, szerintem akkor könnyebben megoldható a panasz. Jobb az angoltudás, és azt is figyelembe kell venni, hogy 1 év után már nem kell garanciát fizetni.

Ami a célt illeti, normális dolgokra megfelelőnek kell lennie.
Csak egy kicsit félek, hogy jobban hallható lesz a ventilátor, főleg ha ki van húzva.
Körülbelül egy héten belül megérkezik, úgyhogy szólok.

Egyébként, ami a játékokat illeti, ez határozottan nem játék PC. Játszani fog néhány játékkal, 2015-től egészen jól, 2012-től és régebbiektől valószínűleg teljesen rendben lesz, további információk az alábbi linken találhatók, legalul egy áttekintés arról, hogy milyen játékokat képes kezelni.

https://www.notebookcheck.net/Intel-Iris-Plus-Graphics-G7-Ice-Lake-64-EU-Laptop-GPU.422866.0.html

Szerintem itt remek az ár/teljesítmény arány.
Ami azt illeti, hogy a PC-t vagy a laptopot részesíti előnyben, az egy tág téma.
Ehhez a miniPC-hez kell monitor, hangszórók, mikrofon és ha kell kamera... már minden benne van a notebookban, plusz van zseblámpa, azaz áramszünet elleni védelem. Másrészt egy hasonló NB-t egy magasabb árral kell összehasonlítani.
Ez egy másik fórumon van.

Ha nem felejtem el írom ide az infót, ha megkapom.

Bea

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ és a tapasztalataidat.
Minden jót kívánok 👍

Január

Már be is van állítva. Eddig pontosan a leírtak szerint. A Windows 11 eredetileg angol nyelvű, és a kezdeti angol beállítás után le kell töltenie és be kell állítania az SK-t.
Teljesítmény pontosan a vártnak megfelelő, és legnagyobb meglepetésemre teljesen hangtalan. Nagy igényt nem próbáltam, de normál használat közben egyáltalán nem érzem. A ventilátor teljesen néma.
Ennyiért egyszerűen remek gép. Teljes elégedettség.

Bea

Köszönöm szépen a szabályzatot. Még mindig vártuk a rendelést. Intel i 7-tel csak a bmax b7 verzió érhető el. Így valószínűleg ezt a lehetőséget választjuk. Még egyszer köszönöm.