A Soundbar BlitzWolf BW-SDB2 XR 40 W teljesítményig és a legalacsonyabb áron kínálja
Audio

Új rekordkupon 50 euró alatt: A BlitzWolf BW-SDB2 XR egy nagyszerű soundbar HDMI-vel, vezérlővel és 40 W-os teljesítménnyel

Hozzászólások (7)
 1. Juraj Durec azt írja:

  Jó estét, vettem neked egy terméket, és amikor HD kábellel szeretném csatlakoztatni a TV-hez, nem tudom elérni a hangot. Nem tudsz tanácsot adni? A mellékelt könyv nem mutatja, hogyan lehet a tévéhez csatlakoztatni, hogy a hangom elmenjen.

 2. Radoslav azt írja:

  Helló, megvettem ezt a terméket, és nem tudom, hogyan csatlakoztassam a tévéhez. Van egy régebbi tévém, egy 10 éves Panasonic plazma, amely nem csatlakozik optikai kábelhez. A HDMI-kábelen keresztül (amelyet a leírásban ARC-nek vagy RCA-nak is neveznek) nekem nem működik, ill. Nem tudom párosítani. COX-kapcsolaton keresztül sem a fejhallgató, sem az AUDIO kimeneten nem tudom megtenni. Tudna tanácsot adni nekem, hogyan lehet ezt a hangsávot párosítani a TV-vel, vagy küldjön egy kézikönyvet, mivel a mellékelt kézikönyvben nincs ilyen eljárás? Hát, köszönöm.

  1. Frederik azt írja:

   Jó nap. Megpróbálta a csatlakozást egy 3,5 mm-es audio csatlakozón keresztül?

 3. Tasos azt írja:

  Biztos benne, hogy a 40 W-os verzió rendelkezik alkimenettel? Azt hittem, csak a 60w-os változat teszi.

  1. Frederik azt írja:

   Helló. Igen, a BW-SDB2 XR rendelkezik egy "Sub out" bemenettel a mélynyomóhoz. Láthatja rajta fotónkat itt.

 4. Marian azt írja:

  Sziasztok, októberben vettem ezt a soundbart is kuponnal itt az oldaladról, minden szuper volt, 3 nap alatt szuper volt a kiszállítás a CZ raktárból, nem hittem el, minden működött, optikai kábelen keresztül csatlakoztatva LG TV-vel és a Bluetooth párosítás is gyors még a mobilommal is, szóval élveztem, de két hónap után gond van, a soundbar mély és basszus hangokkal kezdett rezonálni, bal oldalról is hallható, főleg hallgatáskor zene, tudna nekem tanácsot adni, ha van hasonló tapasztalata, hogyan kell eljárni reklamáció esetén, vásárolta Banggood.

  1. Frederik azt írja:

   Jó nap. Még nem találkoztunk ezzel a problémával. Mindenképpen szükséges lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal Banggoodua írj nekik a problémáról. Nincs velük probléma, és tudják, hogyan kell árut igényelni.

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

DealPlanet