A Soundbar BlitzWolf BW-SDB2 XR 40 W teljesítményig és a legalacsonyabb áron kínálja
Audio

Rekordár 50 euró alatt: A BlitzWolf BW-SDB2 XR egy nagyszerű soundbar HDMI-vel, vezérlővel és 40 W-os teljesítménnyel

Hozzászólások (7)
 1. Juraj Durec azt írja:

  Jó estét, vettem neked egy terméket, és amikor HD kábellel szeretném csatlakoztatni a TV-hez, nem tudom elérni a hangot. Nem tudsz tanácsot adni? A mellékelt könyv nem mutatja, hogyan lehet a tévéhez csatlakoztatni, hogy a hangom elmenjen.

 2. Radoslav azt írja:

  Helló, megvettem ezt a terméket, és nem tudom, hogyan csatlakoztassam a tévéhez. Van egy régebbi tévém, egy 10 éves Panasonic plazma, amely nem csatlakozik optikai kábelhez. A HDMI-kábelen keresztül (amelyet a leírásban ARC-nek vagy RCA-nak is neveznek) nekem nem működik, ill. Nem tudom párosítani. COX-kapcsolaton keresztül sem a fejhallgató, sem az AUDIO kimeneten nem tudom megtenni. Tudna tanácsot adni nekem, hogyan lehet ezt a hangsávot párosítani a TV-vel, vagy küldjön egy kézikönyvet, mivel a mellékelt kézikönyvben nincs ilyen eljárás? Hát, köszönöm.

  1. Frederik azt írja:

   Jó nap. Megpróbálta a csatlakozást egy 3,5 mm-es audio csatlakozón keresztül?

 3. Tasos azt írja:

  Biztos benne, hogy a 40 W-os verzió rendelkezik alkimenettel? Azt hittem, csak a 60w-os változat teszi.

  1. Frederik azt írja:

   Helló. Igen, a BW-SDB2 XR rendelkezik egy "Sub out" bemenettel a mélynyomóhoz. Láthatja rajta fotónkat itt.

 4. Marian azt írja:

  Helló, októberben megvettem ezt a hangsávot egy kuponral itt a webhelyéről, minden remek volt, a szállítás a CZ raktárból nagyszerű volt 3 nap alatt, nem hittem, hogy minden működik, optikai kábeltől az LG TV-vel és Bluetooth-kapcsolattal gyorsan párosítva egy mobiltelefonnal, így élveztem, de két hónap múlva probléma adódott, a hangsáv mély és mély hangoknál kezdett visszhangozni, balról hallja, főleg zenehallgatáskor, tanácsot adhat nekem, nincs hasonló tapasztalata, hogyan tovább panasz esetén a Banggoodnál vásárolták meg.

  1. Frederik azt írja:

   Jó nap. Még nem találkoztunk ezzel a problémával. Mindenképpen szükséges lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal Banggoodu és írj nekik a problémáról. Nincs velük gond, és panaszkodhatnak az árukra.

A válasz

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A (*) szimbólummal rendelkező mezők kitöltése kötelező.

FŐOLDAL

Zľavy

Vélemények

DealPlanet